+31 612099001 info@insteam.nl

Vaak gestelde vragen

Op basis van onze ervaring weten we dat reinigen met hogedrukstoom vragen op kan roepen. We hebben een aantal vragen met antwoorden voor u op een rijtje gezet.

Kan SteamPLUS® mijn gevel beschadigen?

Nee.
Door onze stoomreinigingstechniek is er geen sprake van inslagkracht en zijn er geen reinigingsmiddelen nodig om uw gevel te reinigen. Dit zorgt ervoor dat de ondergrond, in dit geval uw gevel, niet beschadigd raakt.

Kan ik een demonstratie zien?

Wij laten u graag zien hoe wij werken, en wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens de demonstratie reinigen wij ongeveer 1m² gevel of bestrating om u te overtuigen van de kracht van SteamPLUS®.
Via het contactformulier onderaan de pagina kunt u direct een afspraak maken voor een gratis* en vrijblijvende demonstratie.
*Ons standaard werkgebied is binnen een straal van 25 kilometer rond Nieuw-Vennep. Wanneer wij voor een demonstratie verder moeten reizen, brengen wij 19 cent per kilometer in rekening.

 

Kan SteamPLUS® mijn ramen beschadigen?

Nee.
Wanneer wij voor u aan het werk gaan, worden uw ramen goed afgeschermd. Als extra service lappen wij de ramen aan de buitenkant na het reinigen van de gevel.

Kan ik mijn gevel laten reinigen zonder de voegen? Die zijn namelijk nog goed

Dat is zeker mogelijk omdat het voegwerk door onze methode niet wordt aangetast.

 

Kan ik mijn gevel ook alleen laten impregneren?

Ja, dat kan, maar voor de beste resultaten is het vaak een betere keuze om de gevel vooraf te laten reinigen

Wat doet vorst met mijn muren?

Als uw muur poreus is waardoor vocht en schimmelvorming plaatsvindt, dan kan er gemakkelijk verval optreden in de voegen en kan zelfs, als het vocht wat opvriest, scheuren veroorzaken en schimmel aan de binnenkant van uw huis. Om dit te voorkomen is het verstandig om uw muren nu te reinigen en vervolgens waterafstotend te maken door ze direct daarna te impregneren. Zo heeft u er jaren geen omkijken meer naar.

 

Staat uw vraag hier niet bij? Gebruik het contactformulier of bel ons direct.

Neem contact met ons op